Ogesta Gård

Ogesta Gård ligger mellan Västerås och Enköping.
Det är en liten familjär gård i ett lugnt och trivsamt område. På gården bor jag, Eva, med min man och två döttrar, 12 och 15 år gamla. På gården finns några hästar (egna och inackorderade) Det är islandshästar och en connemara. Här finns även labradoren Leo, kaniner och katter.

Jag erbjuder traditionell Kognitiv Beteendeterapi med möjligheten att använda hästar och ridning som ett komplement i behandlingsarbetet. Mina tjänster vänder sig till unga och vuxna (personer från ca 13 år och uppåt).

Här på gården finns även möjlighet att komma på turridning och vi tar även emot inackorderingar. För att läsa mer om detta kan du klicka på bilden till höger för att komma till hemsidan för Team Ogesta.

Jag har vid behov möjlighet att ordna med hämtning och lämning. Gården är annars lätt att nå via buss nr 804 som går mellan Västerås och Uppsala (stannar även i Enköping). Skolbusstrafik från Enköping passerar också gården.

Trausti

Trausti är det isländska ordet för pålitlighet. På gården fanns en fantastisk islandshäst som bar och verkligen levde upp till sitt namn, Trausti. Tyvärr finns han inte längre med oss utan galopperar nu i hästhimlen. Trausti har för oss på gården blivit ett kärnord, något att leva upp till i kontakten med kunder, djuren på gården och alla härliga vänner och ryttare som kommer till oss! Trausti har kommit att betyda så mycket för oss och vi kommer alltid att göra vårat yttersta för att hedra hans minne.

Startsida

Ogesta Gård
KBT
Eva Hellman

Eva Hellman
070-373 50 12
eva@ogestagard.se

Ogesta Gård - Stall KBT
Ogesta 7, Tillinge
745 94 Enköping

Hemsida av Caroline Forslund